Portugal Attracties: Evenementen Algarve

Actie vakantie in buitenland

Voor actie en evenementen kunt u zonder twijfel bij Autohuur Algarve, Vakantie Bungalow Korting & Evenementen terecht. Ballonvaarten, sky diving, in een microlight vliegtuigje, parachutespringen en vele andere attracties zijn er te beleven in de ALgarve. Niet voldoende actie voor uw vakantie? Het fantastisch nieuwe Autodrome, een echt formule 1 race circuit net buiten Portimao met daarnaast formule 1 evenement Autodrome Algarveattracties als Europa's grootste outdoor kart baan, racen in een Ginetta, off the road trips met 4x4 bikes, restaurants, en meer in de aanbieding!

Paardrijden in de Algarve mag niet ontbreken onder uw Portugal vakantie acties. De adembenemende stranden en het overheerlijke klimaat in de Algarve (gemiddeld 300 zonnedagen per jaar) zorgen voor die extra atmosfeer.

Boot tochten, dolfijnen zien in de Atlantische Oceaan, vissen op haaien, zwaardvis of scuba diving. Heeft u zelf nog een spannend idee? Neem hier contact op met Autohuur Algarve, Vakantie Bungalow Korting & Evenementen. Autoverhuur, evenementen en incentives tegen zeer voordelige prijzen.

Om attracties en evenementen nog voordeliger te verkrijgen, kunnen wij u een Korting aanbieden op uw Vakantie Bungalow in Portugal. De Vakantie Bungalow Korting geeft u recht op 5% korting bij boeking, echter 10% korting als u er ook een auto bij huurt !


Attracties op Vakantie

De Algarve biedt een aantal zeer uitdagende attracties voor de familie: aqua show, Zoomarine, Lagos Zoo, zwemparadijzen. Wellicht zijn excursies naar Lissabon, Porto of Spanje een idee om dat portie cultuurballonvaart boven de Algarve, Portugal te proeven.

De Algarve levert een schat aan golf courses, van Tavira in het oosten, Vilamoura en Albufeira in het centrum, tot de westkust van de Algarve. Uw vakantie in het buitenland kan dagelijks gevuld worden met actie tegen voordelige prijzen. Goedkoop een auto huren via Autohuur Algarve, Korting Card & Evenementen biedt dan wel uitkomst.


Aantrekkelijke plaatsen in de Algarve

Faro heeft meer te bieden dan een vliegveld: Middeleeuwse straatjes en gebouwen, het haventje, gemoedelijke typische dranklokalen, koffie shops en eettentjes. De veerboot naar de eilanden voor de kust van Faro brengt u binnen 20 minuten naar de schoonste stranden.
Tavira met haar historische gebouwen, kasteel en gezellige terrasjes. Albufeira hét bekendste uitgaans centrum van de Algarve, het bruisende oude gedeelte, of de talloze winkeltjes waar u maar kijkt. Tien fantastische golfbanen rondom Vilamoura, met verder het casino, de luxe haven met winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Lagos biedt tal van winkeltjes, vriendelijke barretjes en eetgelegenheden, buiten het uitgestrekte Meia Praia (strand). Portimao de grootste havenstad van de Algarve biedt tevens mooie goudgele stranden met prachtige rotsformaties.

Faro, Vilamoura, Albufeira, Tavira, Portimao, Lagos en andere stadjes in de Algarve hebben alle boot trips in de aanbieding. Neem contact op met Autohuur Algarve, Vakantie Bungalow Korting & Evenementen indien u meer wilt weten of vragen hebt.